NDC Nederland

Nauwkeurige en betrouwbare verkeersgegevens zijn onmisbaar. U heeft actuele verkeersgegevens nodig voor het verkrijgen van inzicht, het maken van beleid of het vullen van rekeninstrumenten zoals verkeers- en milieumodellen. NDC Nederland verzamelt, analyseert en presenteert voor u verkeersgegevens. Wij voeren verkeersonderzoek uit dat télt! Nauwkeurig en betrouwbaar.

Onze kracht: alles in één hand

NDC beschikt over een ervaren team van medewerkers met jarenlange ervaring in het uitvoeren van verkeersonderzoek. We maken gebruik van moderne meettechnieken zoals verkeerstellers en camera's die door onze gecertificeerde monteurs worden geplaatst en we beschikken daarnaast over een veldwerkpool met meer dan 100 waarnemers en enquêteurs die we kunnen inzetten bij verkeersonderzoeken op straat. Uiteraard stemmen we onze onderzoekstechniek volledig af op uw vraag.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn:

We voeren verkeersonderzoek uit in de breedste zin van het woord en helpen u bij het onderzoeken van alles wat beweegt én stilstaat op het gebied van verkeer in de openbare ruimte. Of het nu gaat om (vracht-) auto's, fietsers, voetgangers of OV-reizigers: we onderzoeken hoeveelheid, samenstelling, reistijd, gedrag of herkomst & bestemming. Eenmalig of continue.

Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

● Mechanische verkeerstellingen ('slangtellingen');
● Verkeersonderzoek met camera's (gedetailleerd tellen & analyseren);
● Visuele verkeerstellingen;
● Parkeeronderzoek;
● Openbaar Vervoeronderzoek;
● Kentekenonderzoek en Kentekenenquêtes;
● Face to Face of Online Enquêtes.