Terugblik editie 2023

Blik in op deze pagina mee terug naar de vorige editie van deze onafhankelijke ééndaagse zeer drukbezochte vakbeurs.

"Veel oude bekenden gezien, relatie-onderhoud mogelijk, interessante lezingen. Volledig verzorgd. Zeer laagdrempelig." – Bezoeker editie 2023

Mooie rapportcijfers

Het is een goede ontwikkeling voor de beurs om in de bezoekersenquête zoveel positieve reacties te zien. Verreweg de meeste bezoekers (90%) gaven de beurs een voldoende, waarvan 35% het cijfer 8 gaf en 32% een 7. Aan de hand van alle feedback zal de beurs nog verder worden verbeterd.

Het hele netwerk verzameld

De beurs is het moment van het jaar voor het hele netwerk om op één plek ideeën en gedachten te wisselen.

Bij de 2023-editie kwamen een kleine duizend verkeersprofessionals bij elkaar, bestaande uit 798 bezoekers en 199 standhouders.

Belangrijkste exposanten nu al aanwezig

De beurshal was in deze nieuwe opzet al goed gevuld. De belangrijkste bedrijven en organisaties presenteerden relevante producten en diensten. Voor de editie in 2024 zijn er inmiddels signalen dat het aantal deelnemende exposanten zal toenemen, waardoor bezoekers een nog breder aanbod kunnen verwachten.

Volle zalen

Er was duidelijk een grote vraag naar kennis. Alle tien gratis kennissessies trokken volle zalen, met veel belangstelling voor onderwerpen zoals verkeersonderzoek, mobiliteitsdata en beleid. In totaal hebben 693 bezoekers de lezingen bijgewoond.

"De onderwerpen van de lezingen waren goed en ook het gebruik met de hoofdtelefoons was zeer prettig." – Bezoeker editie 2023

Landelijke interesse bij de overheid

Professionals uit alle delen van het land bezochten de beurs. Honderden ambtenaren uit 95 verschillende Nederlandse gemeenten toonden hun interesse. Bovendien waren vertegenwoordigers aanwezig van waterschappen, provincies, diverse ministeries en Rijkswaterstaat.

Volledig verzorgd

Naast de gratis koffie, thee en fris genoten bezoekers ook van een heerlijke kosteloze lunch tijdens de beurs. Netwerken gaat immers beter onder het genot van een goede maaltijd. In totaal zijn er ruim 2.500 broodjes genuttigd.

"Bediening was goed, regelmatig gevraagd of ik iets te drinken wilde. De lunch was een positieve verrassing, erg lekker." – Bezoeker editie 2023

Tot ziens in 2024

De voorbereidingen voor de editie van 28 november 2024 zijn alweer van start gegaan. We ontvangen u dan graag opnieuw. Tot de volgende keer!